علی داودی امروز ۱۲ اسفند در جمع خبرنگاران اظهار کرد: به منظور اصلاح، ارتقا و تنوع بخشی به سبد غذایی مصرف خانوار، حفظ سلامت شهروندان و ترویج و اشاعه فرهنگ مصرف آرد کامل و در راستای اجرای سیاستهای کلی سلامت ابلاغی مقام معظم رهبری، اداره کل استاندارد خوزستان اقدام به صدور دو مجوز استاندارد تولید آرد کامل برای دو کارخانه کرد.
داودی گفت: این آرد میتواند در تولید انواع نان و فرآوردههای آردی به کار رود.
انتهای پیام
منبع: https://www.isna.ir/news/1402121208433/%D8%B5%D8%AF%D9%88%D8%B1-%D9%85%D8%AC%D9%88%D8%B2-%D8%AA%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%AF-%D8%A2%D8%B1%D8%AF-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D9%88-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D8%AE%D9%88%D8%B2%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86
ایسنا/خوزستان مدیر کل استاندارد خوزستان گفت: دو کارخانه در استان مجوز استاندارد تولید آرد کامل را دریافت کردند.
وی افزود: آرد کامل آردی است که از تمام اجزای دانه گندم (آندوسپرم، سبوس و جوانه) و پس از پوستگیری اولیه تهیه میشود و دارای بیش از ۱۲ درصد پروتئین و شامل فیبر، مواد معدنی و ویتامینهای گروه «ب» است.