در پی این رویدادها، برزیل مجموعهای از اصلاحات اقتصادی عمده را با هدف مهار مخارج عمومی و بدهی، سرمایه گذاری در زیرساختهای انرژی، کاهش موانع سرمایهگذاری خارجی و بهبود شرایط بازار کار انجام داد. با این حال، هنوز دخالت شدید دولت در بخشهای کلیدی خاصی مانند صنایع دفاع و تولید برق وجود دارد. تعهد دولت فرانسه به مداخله اقتصادی به نفع برابری اجتماعی نیز چالشهایی را برای اقتصاد ایجاد میکند، مانند بازار کار سخت با نرخ بیکاری بالا و بدهی زیاد نسبت به سایر اقتصادهای پیشرفته. پس از دهه 1990 و تأثیر رکود بزرگ جهانی، ژاپن در سالهای اخیر تحت سیاستهای نخستوزیر سابق شینزو آبه شاهد رشد صعودی صنعت اقتصاد خود بوده است.
- نقاط ضعف کم این کشور عبارتند از تساوی حقوق، توانایی مالی، و متمایز بودن.
- روسیه طی 30 سال پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی به سمت اقتصاد مبتنی بر بازار حرکت کرده است، اما مالکیت و مداخله دولت در تجارت هنوز مشاهده میشود.
- روسیه، پهناورترین کشور جهان بوده و با دارا بودن جمعیت 147 میلیون نفری، نهمین کشور پرجمعیت جهان محسوب میشود.
بعد از جنگ جهانی دوم، اقتصاد این کشور از یک اقتصاد مبتنی بر کشاورزی به اقتصادی صنعتی تبدیل گردید، به گونه ای که در حال حاضر به عنوان پنجمین کشور صنعتی جهان به حساب می آید و جزء گروه 8 کشور صنعتی برتر در دنیا مطرح است. وضعیت و شرایط مناسب اقتصاد در آلمان باعث شده تا جایگاه چهارمین کشور برتر را از آن خود کند. این کشور در صنایع خودرو و ماشینآلات، شیمیایی و پزشکی و منسوجات پیشرفت سرآمد است. صنعت شیمیایی آلمان سهم بالایی از صادرات این کشور را تشکیل داده و آن را به یکی از مهمترین صادرکنندگان مواد شیمیایی در جهان تبدیل کرده است. همچنین صادرات کالاهای پزشکی نیز درآمدی بالغبر 84.8 میلیارد دلار به اقتصاد آن کمک کرده است.
صنایع مصرفی و خدماتی
باید با کمک چین و روسیه و برزیل و هند و چندتا کشور دیگه، خودمون را همراه با اینها بکشیم بالاتر. غرب به رهبری امریکا و پیروی انگلیس و فرانسه و آلمان و ایتالیا و ژاپن و کره و اسپانیا و استرالیا و کانادا و چند کشور اروپایی شاخص دیگه و گاهی هند و عربستان و عربهای حاشیه خلیج فارس و.. و شرق به رهبری چین و پیروی ایران و چند شریک دیگر چین و گاهی همکاری روسیه. روسیه را غرب زیر منگنه گذاشته مجله خبری بازرگانی و حالا وقتش است چینیها را ترغیب به همکاری با روسیه و ایران و چندکشور دیگر برای همکاری کنیم در برابر جبهه تمامیت طلب امریکا. کشورهای امریکای جنوبی و برخی افریقایی ها و برخی همسایگان چین و روسیه می توانند در جبهه شرقی عمل کنند و سنبه قوی غرب در برابر شرق را اندکی کند کنند. تخمین زده میشود که با ۱۲۳ درصد رشد تولید ناخالص داخلی پیشبینی شده، اقتصاد لیبی بیشترین رشد را داشته باشد.
ثروتمندترین کشورهای جهان
رشد به معنی بزرگ شدن است، رشد یک معنی کمی و عددی دارد، و با یک معیار قابل قبول اندازه گیری میشود مثل قد، وزن، سن و جمعیت. رشد اقتصادی یک از اهداف کلان اقتصاد است و به معنی افزایش تولید کالاها و خدمات در یک دوره معین معمولاً (یکسال) است. همچنین تعریف دیگری در ارتباط با رشد اقتصادی وجود دارد که رشد اقتصادی را عبارت از افزایش تولید ملی واقعی سرانه آن کشور در طول یک دوره معین می داند. اقتصاد در آلمان با نوآوری و تمرکز قوی بر صادرات برتری بیشتری نسبت به سایر کشورهای اروپایی دارد.
عبارتند از ارزش کالا و خدمات تولید شده و مبادله شده در داخل مرزهای جغرافیایی یک کشور؛ به عبارت دیگر در این مفهوم فقط کالاها و خدماتی که توسط افراد آن کشور و در داخل مرزهای کشور صورت میگیرد مدنظر است. رحمانی، تیمور، اقتصاد کلان نوین، تهران، انتشارات برادران، ۱۳۸۹، چاپ اول، جلد اول، ص۹۱-۹۳. منکیو، گریگوری، نظریه اقتصاد کلان، حمیدرضا ارباب، تهران، نشر نی، ۱۳۸۹، چاپ اول، ص۱۲-۱۴. این کشور، یکی از کشورهایی است که در زمینه بهداشت عمومی رشد خوبی داشته است؛ بهطوریکه مردم این کشور در نظافت شخصی حرف اول را میزنند. باید گفت که این کشور، مساحت بسیار کمی دارد؛ اما قدرت بالایی در منطقه دارد و به لحاظ سیاسی و اقتصادی بسیار موفق است.