انتهای پیام
منبع: https://www.isna.ir/news/1402060100304/%DB%B1%DB%B5-%D9%87%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%AA%D9%86-%D9%84%DB%8C%D9%85%D9%88-%D8%AA%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D8%A7%D8%BA%D8%A7%D8%AA-%D8%AE%D9%88%D8%B2%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA-%D9%85%DB%8C-%D8%B4%D9%88%D8%AF
حسنی نسب تصریح کرد: لیموترش استان به دلیل پوسته نازک و آبدار، بالا بودن ماده موثره شامل اسیدها، اسانس و ویتامینها، ارزش غذایی بالایی برای مصرف تازه خوری و همچنین استفاده در صنایع تبدیلی دارد.
حسنی نسب ادامه داد: دزفول، بهبهان، گتوند، اندیمشک، باغملک و شوش شهرستانهای مهم تولید لیموترش استان هستند.
وی افزود: از مزایای لیموترش استان خوزستان استفاده محدود و کنترلشده سم و کود در عملآوری محصول است که به همین دلیل محصولی سالم از باغات استان روانه بازار میشود.
محمد حسنی نسب در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: برداشت لیموترش از سطح ۹۰۰ هکتار از باغات لیموترش استان در حال انجام است و پیشبینی میشود ۱۵ هزار تن لیمو ترش از باغات استان برداشت شود.
ایسنا/خوزستان مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: پیشبینی میشود ۱۵ هزار تن لیمو ترش از باغات استان برداشت شود.
وی بیان کرد: با توجه به وجود صنایع تبدیلی لیموترش و فرهنگ تولید آبلیمو به شیوه سنتی در استان، بخش عمده لیمو ترش تولیدی استان مصرف داخلی داشته و به دلیل بازارپسندی بالا به سایر استانها نیز عرضه میشود.
وی با بیان اینکه برداشت لیموترش خوزستان از تیرماه آغاز شده است و تا اوایل مهر ادامه دارد، اظهار کرد: برآورد میشود در سال جاری ۱۰ درصد افزایش تولید نسبت به سال قبل داشته باشیم.