وی ارقام غالب سیب در این شهرستان را «رد» و «گلدن دلیشیز» عنوان کرد و گفت: بخشی از سیب تولیدی این شهرستان به دلیل کیفیت بالا و ماندگاری خوبی که دارد، علاوه بر سایر استانها به کشورهای دیگر نیز صادر میشود.
شرایط ویژه آب و هوایی، اشنویه را به یکی از قطبهای مهم باغداری آذربایجانغربی تبدیل کرده است به طوری که علاوه بر محصول با کیفیت سیب این شهرستان، محصول گیلاس آن نیز در داخل و خارج از کشور مشتریان فراوانی دارد.
وی ادامه داد: از مجموع تولیدات سیب باغات این شهرستان در سال گذشته، ۳۰ هزار تن به صورت صنعتی و بیش از ۳۰ هزار تن نیز به صورت تازه خوری مصرف شده بود.
وی افزود: سیب اشنویه از لحاظ کیفیت، محل پرورش و کمیت، توانایی تبدیل به برند ملی را دارد و باید در زمینه معرفی آن به بازارهای مختلف داخلی و خارجی اقدامات موثری صورت گیرد.
انصاری گفت: در این شهرستان ۳۹ واحد سردخانه فعالیت میکند که ظرفیت اسمی آنها بیش از ۱۰۰ هزار تن است اما امسال به خاطر افزایش تولید، بیش از ظرفیت اسمی در سردخانهها میوه نگهداری شد.
به گزارش آژانس خبری بازرگانی، شهرستان اشنویه از جمله شهرهای مرزی آذربایجانغربی است که با داشتن هزار و ۴۷۰ متر ارتفاع از سطح دریا یکی از مناطق حاصلخیز و مستعد جهت پرورش انواع محصولات کشاورزی به شمار میرود.
این شهرستان دارای بیش از ۱۲ هزار هکتار باغ سیب است.
مراد رسول انصاری روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار آژانس خبری بازرگانی اظهار کرد: سال گذشته ۱۷۰ هزار تُن سیب در این شهرستان تولید شده بود که طی سه ماهه اول سال جاری ۱۵۶ تن سیب باقی مانده در سردخانه های این شهرستان به کشور روسیه صادر شد.
مدیر جهادکشاورزی اشنویه اضافه کرد: حدود ۱۱۰ هزار تن در سال گذشته در سردخانه های این شهرستان نگهداری می شد که با تمهیدات صورت گرفته توسط وزارت جهاد کشاورزی روند صادرات تسهیل شد.