وی ادامه داد: بخشی از این کالاها در حال تخلیه و بخش دیگری از آن بر روی کشتی و در لنگرگاهها هستند تا با همکاری بین بخشی دستگاههای اجرایی، این کالاها تخلیه و از طریق ناوگان حمل بار به سایر نقاط کشور حمل شوند.
به گفته ساداتینژاد، فرآیند تخلیه این محموله ها باید با سرعت بیشتری همراه باشد.
حدود ۸۰ درصد حجم کالاهای اساسی مورد نیاز کشور از طریق بندر امام خمینی(ره) وارد میشود.
این بندر در جنوب خوزستان، ظرفیت تخلیه و بارگیری سالانه ۵۰ میلیون تن کالای نفتی و غیرنفتی را دارد.
ساداتی نژاد گفت:تلاش میشود امروز پس از بررسی فرآیند تخلیه و بارگیری کالاهای اساسی، در حوزه بندر، گمرک، قرنطینه کالا و غذا و دارو نیز هماهنگی بهتری را ایجاد کنیم تا روند ورود کالاها به کشور با سرعت بیشتری انجام شود.
وزیر جهادکشاورزی با تاکید براینکه در زمینه کالاهای اساسی وارداتی مشکل خاصی نداریم گفت: ورود کالاهای اساسی از طریق بنادر مختلف کشور از جمله بنادر شمالی، بندرعباس و چابهار، روند مناسبی را دارند.
وی یکی از اولویتهای مهم برای تسریع در تخلیه و حمل از بندر امام خمینی (ره) را محمولههای ” کنجاله سویا” بیان کرد و افزود: هم اکنون ۵۰۰ هزار تن از این محموله در آستانه حمل و بارگیری است.
به گزارش خبرنگار آژانس خبری بازرگانی سید جواد ساداتینژاد روز جمعه در حاشیه بازدید از روند تخلیه و بارگیری کالاهای اساسی در بندر امام خمینی(ره) در جمع خبرنگاران بیان کرد: هم اکنون بیش از سه میلیون تن انواع کالای اساسی در انبارهای این بندر وجود دارد.
وزیر جهادکشاورزی ادامه داد: ۲۰۰ هزار تن از این کنجاله سویا متعلق به بخش خصوصی و همچنین شرکت پشتیبانی امور دام کشور، آماده حمل به نقاط مختلف کشور است.