وی تاکید کرد: اگر این رویکرد را عوض کنیم می توانیم کاری در راستای توسعه دیار کریمان انجام دهیم و در واقع نیاز استان حکمرانی مطلوب اقتصادی است.
وی تصریح کرد: ما می خواهیم سنتها را در تشریفاتی بودن همایشها بشکنیم لذا دبیرخانه همایش فرصت های سرمایه گذاری در استان کرمان فعال می شود و اقتصاددانان و مدیران کشوری و استانی مباحث مطرح شده را با ادبیات توسعه جمع بندی میکنند تا کارهای تاثیرگذار برای توسعه کشور در احکام برنامه هفتم توسعه داشته باشیم.
به گزارش آژانس خبری بازرگانی قرار است نمایشگاه مربوط به معرفی فرصت های سرمایه گذاری استان کرمان بعد از مراسم افتتاحیه همایش افتتاح شود.
نماینده ولیفقیه در استان کرمان، معاون وزیر راه و شهرسازی و رییس مرکز تحقیقات راه و مسکن، عضو هیات عامل صندوق توسعه ملی، معاونان استاندار کرمان و کاردار سفارت ساحل عاج و دیگر فعالان اقتصادی در این همایش حضور دارند.
استان کرمان جمع تمامی ظرفیت ها
به گزارش آژانس خبری بازرگانی نایب رییس کمیسیون اقتصادی و نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست گفت: در مرحله ای قرار گرفتیم که کرمان در حال جهش بزرگ در تمامی حوزه های اقتصادی، اجتماعی و سیاسی است.
نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس شورای اسلامی کفت: شرکت توسعه آهن و فولاد با سرمایه گذاری به میزان ۶۰ هزار میلیارد تومان طی سه سال آینده ورق فولاد رنگی تولید خواهد کرد که علاوه بر بینیازی کشور، صادرات هم خواهیم داشت.
پیش بینی ۴۰۰ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری در کرمان
استان کرمان ۱۱ درصد مساحت کشور را به خود اختصاص داده و وجود فرصتهای بی نظیر در حوزه صنعت، معدن، کشاورزی، گردشگری و زیرساختی، بستری مناسب برای سرمایه گذاری و توسعه پایدار دیار کریمان فراهم کرده است.
طبیب زاده اضافه کرد: قرار بود از سال ۹۵ خط ۱۱ گاز سراسری کشور با هدف تامین گاز استان های کرمان و خراسان جنوبی احداث شود که متاسفانه اجرای آن به تعویق افتاده است.
رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان در این همایش گفت: امیدوارم این همایش آغازگر حرکتی شتابنده به سمت توسعه پایدار و متوازن استان کرمان باشد؛ در سال تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین قرار داریم لذا برنامه ها باید در راستای تحقق این شعار و عملیاتی شدن آن باشد.
شهباز حسن پور افزود: کرمان به واسطه مرقد منور و نورانی سردار شهید سلیمانی به قطعه ای از بهشت تبدیل شده که در حوزه کارآفرینی و سرمایه گذاری نیز همینگونه است.
حسن پور ابراز داشت: امروز در تمامی دنیا به صادرکنندگان یارانه پرداخت می شود و ما نه تنها بسته حمایتی از آنان نداریم، بلکه بسته تنبیهی نیز داریم.
وی ادامه داد: معنای آن این است که اگر گاز به استان کرمان نیاید بسیاری از پروژه های در حال احداث و حتی طرحهای فعال استان در آینده با مشکل روبه رو می شوند و نداشتن گاز، تولید برق استان را هم تحت تاثیر قرار می دهد.
مطالبه اجرای خط ۱۱ انتقال گاز کشور
طبیب زاده گفت: تراز تولید و مصرف برق استان کرمان اکنون مساوی است اما تا چند سال آینده با کمبود سه هزار مگاواتی برق روبه رو می شویم و مدل های سرمایه گذاری در زیرساخت ها در این همایش پیگیری می شود.
وی تصریح کرد: رتبه استان کرمان در حوزه سرمایه گذاری به واسطه اینکه خوب نمی توانیم زیبایی ها و داشته هایمان را به تصویر بکشیم، مناسب نیست.
وی ادامه داد: یکی از دلایل تحقق این مهم فعالیت معادن منطقه سیرجان است و اینک به جایی رسیده ایم که تنها جایی که زنجیره تولید فولاد را کامل کرده، استان کرمان است.
وی ابراز داشت: بهره وری در حوزه آب و کشاورزی، توسعه بازار، تکمیل زنجیره ارزش افزوده معادن، توسعه اقتصاد دیجیتال و توجه به اقتصاد گردشگری بخشی از برنامه های این همایش است.
کمبود سه هزار مگاوات برق
وی با تاکید بر اینکه هیچ دعوایی بر سر توسعه استان کرمان نداریم افزود: میزان سرمایه گذاری در افق سال ۱۴۰۴ در استان کرمان ۴۰۰ هزار میلیارد تومان پیش بینی شده است که باید آن را تابلو و معرفی کنیم.
وی با بیان موانع پیش روی توسعه از جمله دستورالعمل های خلق الساعه در هر روز عنوان کرد: مردم استان کرمان همه هستی خود را پای نظام و انقلاب گذاشته اند لذا زیبنده کارآفرینی این استان نیست که ده ها دغدغه داشته باشند.
آغاز حرکت شتابنده کرمان به سمت توسعه پایدار
حسن پور یادآور شد: این اتفاقات به واسطه وحدت، هماهنگی و انسجام استان کرمان محقق شده و همچنین ستاد راهبردی استان با محوریت امام جمعه و فعالیت استاندار، دستگاه قضا و مجمع نمایندگان استان یاری گر توسعه بوده است.
رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان با بیان اینکه استان کرمان جمع تمامی ظرفیت ها در تمامی حوزههاست گفت: ظرفیتها در کشورهای پیشرفته در حالت بالفعل و موانع به صورت بالقوه هستند اما این فرایند در استان کرمان برعکس است.
وی عنوان کرد: کشاورزان با هزار مشکل محصول خود را صادر کردهاند اما امروز بیش از ۶ هزار حساب بهترین تجار و صادرکنندگان ما مسدود شده است.
سیدمهدی طبیب زاده با بیان اینکه کرمان استان ظرفیت هاست افزود: این همایش حاصل تلاش کارشناسان و مدیران بسیاری است که فردا بیش از ۱۰۰ متخصص بنام کشور در ۱۵ پنل تخصصی اسناد توسعه را در هر حوزه سرمایه گذاری استان می نویسند.
نایب رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: کمتر از ۱۰ سال پیش در استان کرمان کلوخه را به چین، اردن، خوزستان، مشهد و اصفهان صادر می کردیم که طی مدت پنج سال به تولید کنستانتره، گندله، آهن اسفنجی، شمش و فراورده های فولادی رسیدیم و ما امروز صادرکننده فلزات فراوری شده هستیم.
به گزارش خبرنگار آژانس خبری بازرگانی، ۲۰۰ فرصت مختلف سرمایه گذاری در بیش از ۱۵ پنل تخصصی در قالب این همایش احصا شده که معرفی میشود تا سرمایه گذاران بتوانند در حوزه های مختلف پهناورترین استان کشور سرمایهگذاری کنند.