رئیس اتحادیه گوشت قرمز با اشاره به اینکه طی سه هفته گذشته قیمت گوشت قرمز حدود 30 هزار تومان کاهش یافت، گفت: هر دو دام در این فصل وزن خوبی دارند و بازار رونق چندانی ندارد و همه این عوامل باعث شد. به کاهش قیمت ها
به گزارش اسناطی روزهای گذشته قیمت گوشت قرمز اعلام شد و به گفته منصور بوریان، رئیس شورای تامین دام کشور، قیمت گوشت گوساله و گوسفند منجمد زیر 300 هزار تومان و گوشت گرم 380 به فروش می رسد. هزار تومان
وی با تاکید بر اینکه بازار از ثبات نسبی برخوردار است و قیمت آن بالا نیست، گفت: با توجه به هزینه بالای تولید گوشت بومی، قیمت دام زنده بین 250 تا 260 هزار تومان و قیمت گوساله اعم از نژاد و کیفیت است. ، در بازه قیمتی 170 تا 195 هزار تومان قرار دارند. قیمت گوشت بره تولید داخل بیش از 500 هزار تومان و گوشت گوساله بیش از 450 هزار تومان است.
بوریان در پاسخ به این سوال که آیا می توان علاوه بر این ثبات در شرایط بازار، شاهد کاهش قیمت نیز باشیم یا خیر؟ وی پیشنهاد کرد: کاهش قیمت تابعی از هزینه است. تولید در کشور ما با تولید در کشورهای دیگر متفاوت است. در مورد کشورهای آسیایی از جمله ارمنستان، گرجستان، روسیه، قرقیزستان و غیره که از آنها گوشت وارد می کنند، هزینه تولید آنها به دلیل آب و هوای خوب و شرایط چرای مناسب بسیار پایین است. اما ایران آب و هوای خشک دارد و مراتع کافی ندارد و مراتع بدی داریم به همین دلیل تولید گوشت در کشور ما بیشتر از طریق نهاده های دامی انجام می شود.
به بهانه اعلام قیمت برای بررسی قیمت گوشت به مغازه ها سر زدیم. مغازه هایی که خیلی شلوغ نبودند خبر می دادند که بازار خلوت است. قیمت ها در مغازه های اطراف خیابان بهشتی مطابق لیست زیر می باشد.
علی اصغر ملکی – رئیس فدراسیون گوشت قرمز – نیز در گفت وگو با ایسنا وی بیان کرد: قیمت گوشت قرمز نسبت به 3 هفته قبل 30 هزار تومان کاهش یافت. این کاهش قیمت از وزن مطلوب دام ناشی می شود. البته یکی از عواملی که در کاهش قیمت ها موثر بوده این است که بازار گوشت چندان رونق ندارد.
انتهای پیام/
منبع: https://www.isna.ir/news/1403072519107/%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%DA%AF%D9%88%D8%B4%D8%AA-%D9%82%D8%B1%D9%85%D8%B2-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%DA%86%D9%86%D8%AF-%D8%AB%D8%A8%D8%A7%D8%AA-%D9%86%D8%B3%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%A7%D8%B1