در سال 2019 نروژ در پله اول این دسته بندی 10 کشور مرفه دنیا در سال 2023 قرار داشت. همانند دانمارک، نروژ نیز به رفاه شهروندان خود اهمیت بسیاری می دهد و مواردی مانند بیمه سلامت و بورسیه های تحصیلی را در اولویت قرار داده است. در شاخص توسعه انسانی HDI نروژ به بالاترین امتیاز دست یافته است که این به خاطر امید به زندگی، درآمد سالانه و سطح تحصیلات است. بر طبق این پیش بینی ها و با توجه به اعتبارسنجی اشخاص حقیقی و حقوقی و رتبه بندی اعتباری این دسته از افراد در کشورهای چین و آمریکا در زمان همه گیری ویروس کرونا، در سال 2028 میلادی اقتصاد چین از اقتصاد آمریکا پیشی خواهد گرفت. بنا بر این گزارش ها یعنی درست طی پنج سال آتی این احتمال می رود که اقتصاد چین از آمریکا جلو بزند و چین خود را به عنوان قدرت اول در سراسر این کره خاکی معرفی سازد.
ژاپن
وضعیت تولیدات کشاورزی ایتالیا ، از ابتدای سال 1997 بسیار نامناسب بوده است؛ به طوری که تولیدات آن قادر به بازگرداندن اصل محصول نیز نمی باشد، که البته این موضوع بیشتر به دلیل بحران خشکسالی و یخبندان در فصول مختلف این سال بوده است. انتظار می رود که در سالهای آینده صادرکنندگان عمده محصولات کشاورزی در بازارهای بین المللی به صورت فزاینده، بازار محصولات کشور ایتالیا را تحت پوشش خود قرار دهند. ویژگیهای اقتصادی (وابستگی اقتصادی به صادرات مواد خام، وابستگی از لحاظ واردات، ورود سرمایه های خارجی، عدم ثبات وضع مبادلات، سطح بالای بیکاری و کم کاری، سطح نازل درآمد سرانه. ، لهستان، ایتالیا، سوئیس، انگلیس و اتریش بیشترین میزان تجارت را داشته است.
اقتصاد آلمان
دولت نروژ همیشه برنامههایی برای توزیع ثروت بین جمعیت داشته است و به همین دلیل تعجبی ندارد که کیفیت زندگی در کشور نروژ بسیار بالاست. سنگاپور یکی از ثروتمندترین کشورها در جهان با نرخ بیکاری پایین و رشد اقتصادی بالا است. مجله خبری بازرگانی این کشور بازار کار قدرتمندی دارد و در دستهی محرکها امتیاز بالایی دارد که کشورهای تک و متمایز را شناسایی می کند. با این حال سنگاپور در موارد توانایی مالی، تساوی دستمزد و قدرت سیاسی امتیازات کمی دریافت کرده است.
- با اینحال، آلمانی ها کمی ملت خود را به عنوان سرگرم کننده، خوشحال و دوستانه توصیف کرده اند.
- با این حال ، مانند ژاپن ، آمارهای نامساعد این کشور در سالهای آینده بر روند اقتصادی تأثیر خواهد گذاشت.
- البته باید اذعان داشت که تا قبل از سال 1994، این تراز منفی بوده است و از سال 1994 شروع به مثبت شدن نموده است.
- از جمله مهمترین چالشهای قدرت های اقتصادی جهان، افزایش سن نیروی کار است.
- بسیاری از کسبوکارهای بزرگ ژاپنی بهعنوان شبکهای از شرکتهای بههمپیوسته به نام keiretsu سازماندهی شدهاند.
انتظار میرود که طی ۳۰ سال آینده، اقتصاد جهانی دوباره کموبیش دو برابر شود و تا سال ۲۰۵۰ تولید ناخالص داخلی جهانی میتواند به نزدیکی ۱۸۰ تریلیون دلار برسد. در سوی دیگر این ردهبندی، کوچکترین اقتصادهای جهان از نظر تولید ناخالص داخلی و عمدتا کشورهای در حال توسعه و جزیرهای قرار دارند. تولید ناخالص داخلی بهعنوان یک شاخص کلی برای بیان میزان تولید اقتصادی یک کشور عمل میکند. این معیار، ارزش کل بازار کالاها و خدمات نهایی تولید شده در یک کشور را در یک بازهی زمانی خاص، مانند یکچهارم یا یک سال اندازهگیری میکند. کشورهای کوچک و کم جمعیت به دلیل نسبت توزیع پول در جمعیتشان معمولا راحتتر میتوانند به کشورهای ثروتمندی تبدیل شوند.
دیدگاه در “20 اقتصاد برتر جهان”
عمدهترین پیشرفت حسابداری ملی طی دوران جنگ جهانی دوم و همزمان با شکلگیری اقتصاد کلان اتفاق افتاد. کشورهای درگیر در جنگ، از جمله آمریکا و انگلستان، به منظور برنامهریزی هزینههای جنگ، این چارچوب را گسترش دادند. با توجه به نکات گفته شده، در ادامه به معرفی ثروتمندترین و پولدارترین کشورهای جهان خواهیم پرداخت. لازم به ذکر است که اطلاعات زیر بر اساس آمار صندوق بینالمللی پول و مجله Forbes تنظیم شدهاند. ژاپن به عنوان سومین اقتصاد قدرتمند در جهان و یک رهبر در زمینه ی تکنولوژی شناخته میشود. ژاپن در کارآفرینی، تحصیلات، و دستههای قدرت جهانی بالاترین امتیاز را دارد.