رجبی در ادامه افزود: قیمت قارچ به صورت عمده در کارخانه، کیلویی ۷۰ تا ۸۰ هزار تومان است. قیمت اعلامی ما برای مصرف کنندگان نیز ۹۰ تا ۱۰۰ هزار تومان است که متاسفانه دیده می شود که برخی افراد قیمت را حتی تا کیلویی ۱۳۰ هزار تومان بالا برده و گرانفروشی می کنند.
مهدی رجبی در گفت و گو با ایسنا، از آخرین وضعیت راه اندازی پایانه فروش قارچ در تهران خبر داد و گفت: در حال اخذ مجوز های لازم از شهرداری برای راه اندازی این پایانه هستیم.
رئیس انجمن پرورش دهندگان قارچ خوراکی کشور تصریح کرد: در صورت اخذ مجوز تا پایان سال این پایانه راه اندازی می شود.
وی با بیان اینکه سال گذشته ۲۱۰ هزار تن قارچ در کشور تولید شد، گفت: امسال این عدد افزایشی خواهد شد و به ۲۲۵هزارتن هم خواهیم رسید.
وی علت این گرانفروشی را ضعف در پخش مویرگی عنوان کرد و گفت: بسیاری از افراد از این فضا سوء استفاده می کنند و قیمت ها را بالا می برند. ولی معتقدیم اگر این پایانه راه اندازی شود نرخ ثابتی برای قارچ تعیین شده و همه می توانند ۲۴ ساعته با مراجعه به این پایانه به هر میزانی که نیاز دارند قارچ تهیه کنند.
انتهای پیام
منبع: https://www.isna.ir/news/1403020503879/%D8%B6%D8%B9%D9%81-%D8%AF%D8%B1-%D9%BE%D8%AE%D8%B4-%D9%85%D9%88%DB%8C%D8%B1%DA%AF%DB%8C-%D9%82%D8%A7%D8%B1%DA%86-%D8%AF%D8%B3%D8%AA-%D8%B3%D9%88%D8%A1%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B1%D8%AF
رئیس انجمن پرورش دهندگان قارچ خوراکی کشور گفت: به دلیل ضعف در عرضه و پخش مویرگی قارچ، بسیاری از افراد از این فضا سوء استفاده کرده و گرانفروشی می کنند.
وی افزود: این پایانه شبیه بازار میوه و تره بار خواهد بود، یعنی تمام فروشندگان محصولاتشان را در آنجا عرضه خواهند کرد و خریداران نیز با یک نرخ ثابت اقدام به خرید میکنند.