جنابی یادآور شد: نشست با سران سه قوه، برگزاری نمایشگاههای تخصصی مختلف، برگزاری نشست های خبری، حضور فعال در رسانهها، بازدیدهای جمعی مردمی از صنایع بزرگ، معرفی پیشکسوتان و تقدیر از آنان، معرفی جوانان پیشگام و تقدیر از آنان و غیره، از جمله برنامههای پیشبینی شده در این ایام است.
در ادامه «شهاب جنابی» رییس ستاد گرامیداشت دهه تولید و تجارت افزود: بخشهای صنعت، معدن و تجارت دارای گستره وسیع، حوزههای ماموریتی متنوع و حیطه اثر مهمی در جامعه است.
نیازی یادآور شد: نامگذاریهای سالها از سوی رهبر معظم انقلاب در یک دهه گذشته با تمرکز بر اقتصاد و تولید بوده است و همین مساله بار مسوولیت ما را در راستای تبیین اقدامات سنگینتر میکند و اینکه کمک کنیم تا زمینه تولید، اشتغال، توسعه اقتصادی و امیدآفرینی فراهم شود.
مشاور وزیر صمت و مدیرکل حوزه وزارتی وزارت صمت تصریحکرد: همه برنامههای تحولی که از سوی این وزارتخانه تعریف شده، دیر یا زود ذینفعان باید در آنها مشارکت کنند.
وی ادامهداد: در دهه صنعت و معدن دو ماموریت را در اجرای برنامه ها دنبال میکنیم، نخست؛ تبیین اقدامات و دستاوردها و دوم؛ قدردانی و تشکر از اقدامات تلاشگران، همچنین در تلاشیم با تبیین اقدامات انجام شده نقش خود را در فرآیند اقدامات به خوبی ایفا کرده و برای تحقق آنها تلاش کنیم.
به گزارش خبرنگار اقتصادی آژانس خبری بازرگانی، «سید مهدی نیازی» امروز (چهارشنبه) در نشست خبری گرامیداشت دهه تولید و تجارت در محل وزارت صمت افزود: با توجه به تلاش رسانههای معاند برای ایجاد فضای ناامیدی در جامعه باید تلاش بیشتری در راستای تبیین دستاوردها انجام شود.
وی بیانداشت: وزارت صمت در حدود ۱۰ ماه گذشته از عمر دولت سیزدهم برنامههای مشخصی برای ایجاد تحول در این بخش در دستور کار خود قرار داده و تلاش زیادی برای ریلگذاری جدید و ایجاد تحول در نحوه حکمرانی بخش صنعت، معدن و تجارت انجام شده است.
تلاش وزارت صمت برای ریلگذاری جدید و ایجاد تحول در نحوه حکمرانی
وی گفت: در این راستا رسانهها و فعالان بخش خصوصی باید به کمک بپردازند.