به گزارش ایسنا، رستوران ElBulli اسپانیا رستوران ۳ ستاره میشلن در شمال شرقی اسپانیا به عنوان یکی از بهترین رستورانهای جهان شناخته میشود که قرار است به عنوان موزه بازگشایی شود. این موزه که elBulli۱۸۴۶ نام دارد، به ۱۸۴۶ غذایی اشاره دارد که سرآشپز پیشگام، فران آدریا اظهار کرد در این غذاخوری تولید شده است.
این موزه در ۱۵ ژوئن افتتاح میشود که تقریباً ۱۲ سال پس از تعطیلی آن خواهد بود. بازدیدکنندگان میتوانند صدها عکس، یادداشت و مدل های ساخته شده از پلاستیک یا موم را ببینند که شبیه سازی برخی از ظروف خلاقانهای است که در این غذاخوری سرو میشد.
رستوران ElBulli اسپانیا که قبل از تعطیلی در بیش از یک دهه پیش بارها به عنوان بهترین رستوران جهان انتخاب شد، قرار است به عنوان موزهای اختصاصی برای آشپزی بازگشایی شود.
انتهای پیام
منبع: https://www.isna.ir/news/1402031811472/%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D9%88%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86-%D9%85%D9%88%D8%B2%D9%87-%D8%B4%D8%AF
بر اساس خبرگزاری فرانسه، این رستوران معمولاً تنها ۶ ماه در سال باز بود تا به آدریا و کارکنانش زمان بدهد تا غذاهای جدید را تولید کنند. در سالهای پایانی رستوران، تقاضا برای رزرو آنقدر زیاد بود که آدریا صندلیها را بیشتر با قرعهکشی اختصاص داد.
آدریا پیشگام روند آشپزی معروف به غذای مولکولی بود که مواد تشکیلدهنده را تجزیه و آنها را به روشهای غیرمنتظرهای با هم ترکیب میکند. این غذاخوری پنج بار به عنوان بهترین رستوران جهان شناخته شد. برخی از مشهورترین سرآشپزهای جهان در این رستوران آموزش دیدهاند.