انتهای پیام
منبع: https://www.isna.ir/news/1403021913453/%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA-%D8%A7%D9%86%D8%A8%D9%87-%D8%B3%D8%A8%D8%B2-%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D8%A7%D8%BA-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%DB%8C%D9%86%D8%A7%D8%A8
ناصر نورزاده با اعلام این خبر گفت: پیشبینی میشود بیش از ۱۵ هزار تن انبه از باغهای شهرستان میناب برداشت شود که به علت تغییرات آب و هوایی ۱۰ درصد کمتر از پارسال است.
ناصر نورزاده گفت: ۳۰ درصد محصول انبه هرمزگان از اوایل اردیبهشت به صورت سبز (کال) از ۱۷۰۰ هکتار مزارع انبه این شهرستان برداشت میشود که بخشی از آن در بازار استان به فروش میرسد و بخش دیگر هم به کارخانههای تولید ترشی و شوریجات شهرستان میناب ارسال میشود.
به گزارش ایسنا؛ شهرستان میناب مقام نخست تولید و سطح زیر کشت انبه استان را به خود اختصاص داده است.
وی افزود: برداشت انبه رسیده و تازه خوری آن از نیمه دوم خردادماه آغاز میشود و تا پایان شهریور ادامه دارد.
نورزاده گفت: روستاهای شهوار، تمبانو، دهوسطی، فخرآباد، گلشوار و بازیاری از نقاط مهم تولید انبه در میناب هستند.
ایسنا/هرمزگان مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میناب گفت: برداشت انبه سبز (کال) از باغهای شهرستان میناب آغاز شد.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان میناب گفت: انبه میناب دو نوع محلی و خارجی است که ارقام محلی شامل آلمهتری، خیاری، کلانفر، کلک سرخ و هلیلی و خارجی شامل سندری و لانگرا است.