وی افزود: این پروژهها با ۲۷ هزار و ۳۲۲ میلیارد ریال اعتبار، برای یک هزار و ۵۷۴ نفر در این شهرستان ایجاد اشتغال میکند.
غلامرضا دارابی بیان کرد: این مجتمع توانست با گذشت افزون بر یکسال از فعالیت با مدیریت جدید و با توسعه فعالیت ها، ظرفیت اشتغالزایی را به ۴۰۰ نفر بصورت مستقیم افزایش دهد و این نوید را خواهیم داد که شاغلین آن به افزون بر هزار نفر افزایش یابد.
وی بیان کرد: چشم انداز این مجتمع به گونه ای ترسیم شده است که با بهره برداری فارم ۵ هزار راسی بتوان روزانه ۲۲۰ تن شیر و با شروع بکار فارم ۱۰ هزار راسی دیگر بتواند روزانه ۴۰۰ تن شیر تولید کند.
مدیرعامل هلدینگ سرمایه گذاری برشا نیز در این آیین گفت: پیشینه این مجتمع به قبل از انقلاب باز می گردد اما بطور منسجم و هدفمند از سال ۱۳۶۵ تاسیس شد و پس از تاسیس، با تغییرات مکرر مدیریتی مواجه شد تا اینکه در اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۷، مدیریت جدید این مجتمع را با ۷۰۰ راس گله، ۳۰۰ راس گاو دوشا با ۹ تن شیر تولیدی و با ۲۰ نفر نیروی شاغل تحویل گرفت.
انتهای پیام
منبع: https://www.isna.ir/news/1402060503316/%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%B9%D9%85%D8%AF%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D9%85%D9%86%DB%8C%D8%AA-%D8%BA%D8%B0%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1-%D9%85%D8%AA%D8%B5%D9%84-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D9%85%D8%B1%DA%A9%D8%B2%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA
وی بیان کرد: از تعداد کل طرحهای هفته دولت در شهرستان ساوه، ۱۳۸ پروژه با مجموع اعتبار ۱۰ هزار و ۴۴۴ میلیارد ریال در حوزه عمرانی و ۷ پروژه با اعتبار ۱۶ هزار و ۸۷۸ میلیارد ریال، اقتصادی است.
استاندار مرکزی در ادامه گفت: ساوه حق بزرگی بر گردن کشور دارد و قطب صنایع غیرنفتی ایران به شمار می رود.
به گفته دارابی در این مجتمع به طور متوسط هر گاو دوشا روزانه ۴۱ کیلو شیردهی دارد که نتیجه رعایت اصول علمی دامداری با بهره گیری از نیروی متخصص و توانمند، تغذیه مناسب دام و رعایت دقیق دستورالعمل های بهداشتی به منظور جلوگیری از ابتلا به بیماری است.
وی افزود: این مجتمع با تلاش شبانه روزی در مدت یکسال توانست ظرفیت کل گله را به ۴۵۰۰ راس افزایش دهد و با تولید روزانه ۶۰ تن شیر، رشد ۶۰۰ درصدی را در کارنامه تولیدی خود رقم بزند و برای شهرستان و استان مرکزی افتخار آفرینی کند.
مخلص الائمه افزود: در حوزه سیاست بین الملل توفیقات نجات بخش و امیدوار کننده بدست آمده است که مرهون سنگر بندی اقتصادی و دفاع اقتصادی در حوزه تولید توسط مجموعه های تولیدی نظیر این مجتمع عظیم شیر و گوشت است که نتیجه کار آن در رفاه زندگی و معیشت مردم موثر است.
دارابی در ادامه گفت: با افتتاح طرح توسعه مجتمع شیر و گوشت دامدشت ساوه همزمان با هفته دولت با صرف اعتباری بالغ بر هزار میلیارد تومان هم اکنون ظرفیت مجتمع به ۷۴۰۰ راس کل گله و ۳۶۵۰ راس دوشا افزایش یافته است.
دارابی افزود: فضای مسقف بکار رفته در این مجتمع پیش از طرح توسعه ۱۲ هزار و ۵۴۴ متر مربع با ۶ هزار و ۴۵۱ متر مربع فضای باز بوده است که با اجرای طرح توسعه، ۷۵ هزار و ۶۰۰ متر مربع فضای مسقف و ۵۰ هزار متر مربع فضای باز به ظرفیت آن افزوده شده است.
امام جمعه ساوه نیز گفت: این مجموعه تولیدی از مجموعه های فخر آفرین و موفق است که سهم بسزایی در تولیدات دامی کشور دارد.
وی بیان کرد: گروه کارآفرین پایداری در مجتمع شیر و گوشت دامدشت توانسته است گام های بزرگی را در حوزه تولید بردارد و بخش اعظمی از نیاز کشور را به این کالای ضروری برطرف کند.
وی با بیان اینکه بزرگترین شهر صنعتی غرب آسیا با شرکت های شاخص در حوزه تولید در ساوه مستقر هستند، اظهار کرد: بخش عمده ای از امنیت غذایی کشور متصل به استان مرکزی و خاصه ساوه و زرندیه است که خط مقدم دفاع اقتصادی را شکل داده اند.
وی بیان کرد: این مجتمع در زمینی به مساحت ۲۲۰ هکتار فعالیت می کند و سیاستی که دنبال می کند دامپروری است و هم اکنون ۴۲۸۰ راس دام مولد دارد.
وی سیاست اقتصادی مجتمع را افزایش میزان فرصت شغلی و میزان تولید در راستای تحقق نامگذاری سال جاری برای تقویت کارآفرینی و اشتغالزایی دانست.
استاندار مرکزی ادامه داد: با توجه به موقعیت جغرافیایی ساوه، ضرورت بهره گیری از انرژی تجدید پذیر وجود دارد چرا که روند بهره گیری از برق فسیلی، پایداری ندارد و ماندگار نیست و باید از ظرفیت بزرگترین کارخانه تولید تجهیزات خورشیدی غرب آسیا در استان مرکزی به منظور استفاده از انرژی تجدید پذیر بهره گیری کرد.
ایسنا/مرکزی استاندار مرکزی گفت: بخش عمده ای از امنیت غذایی کشور متصل به استان مرکزی و خاصه ساوه و زرندیه است که خط مقدم دفاع اقتصادی را شکل داده اند.
حجتالاسلام جعفر رحیمی افزود: آبادی زمین و زمینه از توصیه های دین مبین اسلام است و این مجموعه تولیدی شیر و گوشت توانسته است که تفسیر عملی قرآن و آموزه های دینی در آبادی زمین و زمینه را محقق کند.
فرزاد مخلص الائمه یکشنبه پنجم شهریورماه ۱۴۰۲ در آیین افتتاح مجتمع شیر و گوشت دامدشت ساوه وابسته به هلدینگ سرمایه گذاری برشا اظهار کرد: در چهارمین روز از هفته دولت ۱۰۰ پروژه عمرانی و اقتصادی در شهرستان ساوه مورد بهرهبرداری قرار میگیرد و عملیات اجرایی ۴۵ پروژه نیز آغاز خواهد شد.
وی تصریح کرد: این مجموعه عظیم تولید گوشت و شیر که سومین مجتمع کشور از لحاظ میزان تولید شیر به شمار می رود، بیشتر به خاطر علاقه مندی و عشقی که به این کار تولیدی دارد برای تامین گوشت و شیر پیشگام شده است و کار جهادی انجام می دهد و منافع اقتصادی در درجه دوم اهمیت قرار دارد. لذا انتظار می رود سیاست های حمایتی از سوی دولت و مجلس در خصوص تامین نهاده های کشاورزی اعمال شود.